SC Botlek kwam zaterdag bij FC Vlotbrug twee keer terug van een achterstand, het werd 2-2. Foto: Theo van Kralingen

SC Botlek komt twee keer terug van achterstand

Sport 406 keer gelezen

Hellevoetsluis – SC Botlek is er zaterdag in geslaagd om met het derde gelijkspel van de competitie het zesde punt binnen te harken. Op sportpark Kooistee werd het 2-2 (1-1).

Twee keer kwam de ploeg uit Spijkenisse op achterstand. Tim Oppong zorgde voor de thee voor de gelijkmaker van de ploeg van Ad Reijtenbagh. Ook na de thee was hij productief voor SC Botlek.

Twee kanten
'Voor rust ging het eigenlijk gelijk op. Door het verlies van de score moet je dan achteraf natuurlijk blij zijn met een punt. We hebben ook kansen gehad om op 2-1 te komen voor rust, die maken we niet. Na rust vond ik Vlotbrug wat beter. Dat gebeurde nadat Diëgo Staas het veld met een blessure moest verlaten, hij kwam in aanraking met hun keeper', verklaarde trainer Ad Reijtenbagh.

Anders uitpakken
'De wissel pakte niet uit zoals ik had gehoopt en dus ben je achteraf zeker blij met een punt', vond trainer Reijtenbagh. Komende zaterdag is de ploeg vrij. Daarna wacht Kethel Spaland als tegenstander. SC Botlek staat op dit moment op de twaalfde plaats na acht duels.