VV Pernis kwam zaterdag op bezoek bij SCO'63. De ploegen hielden elkaar in evenwicht, het bleef 0-0. Fotografie: Peter de Jong Foto: Peter de Jong

SCO'63 en VV Pernis komen tegen elkaar niet tot scoren

Sport 715 keer gelezen

Spijkenisse - SCO'63 had zaterdag goede zaken op de ranglijst kunnen doen, maar het bleef tegen de nummer twee van de competitie steken op 0-0 (0-0).

Voor rust kreeg men bij de Spijkenissers nog kansen, maar wilden die er niet in voor SCO'63. Na rust was het alleen maar SCO'63 wat de klok sloeg, maar doelpunten werden er zaterdag niet gescoord door de ploeg van Özkan Dabak op sportpark Oostbroek.

Niet terecht
'We hebben tegen Pernis echt de punten laten liggen. Het ging voor rust gelijk op, maar daarna hebben wij hen met een rug tegen de muur gezet. Er is een treffer van ons afgekeurd, waar ik mijn twijfels over had. We hebben kansen gehad, maar ze gingen er gewoon niet in', vond trainer Özkan Dabak na de puntendeling.

Inhaalduel
Vanavond wordt het restant van het duel met NBSVV uitgespeeld. Er zijn nog 63 minuten te spelen en SCO'63 staat met 1-0 voor dankzij een treffer van Wesley Sturrus. De wedstrijd wordt gespeeld op sportpark Oostbroek en begint om 20.00 uur.