Spijkenisse pakt ook geen punten bij Sportlust '46

Sport 265 keer gelezen

Woerden – Spijkenisse heeft zaterdag opnieuw geen zege kunnen pakken. In het duel bij Sportlust'46 verloor de ploeg uit Spijkenisse met 4-0 (1-0). Daarmee staat Spijkenisse na negen duels op een teleurstellende veertiende plaats.

Na een kwartier opende de thuisploeg de score en het duurde tot negen minuten na rust voordat de tweede achter doelman Termijn lag. Dertien minuten voor tijd was er de derde treffer en de thuisploeg bepaalde tien minuten voor tijd de eindstand op 4-0.

Kansen
Toch was het niet zo dat Spijkenisse geen kansen had. In de beginfase van de tweede helft waren er wel kansen voor de formatie van Peter Wubben, maar ging de bal er niet in. Nadat de ploeg al drie keer had gewisseld, viel Gosepa ook nog geblesseerd uit, zodat Spijkenisse de wedstrijd noodgedwongen met tien man eindigde. Zaterdag komt Zwaluwen Vlaardingen op bezoek op sportpark Jaap Riedijk.