SCO'63 had zaterdag een complete off-day in Mijnheerenland tegen GOZ. De ploeg verloor met 2-0.
SCO'63 had zaterdag een complete off-day in Mijnheerenland tegen GOZ. De ploeg verloor met 2-0. Archieffoto: Peter de Jong

SCO'63 heeft een complete off-day bij GOZ

Sport 321 keer gelezen

Mijnsheerenland – SCO'63 is het zaterdag niet gelukt om de goede lijn van het begin van de competitie door te trekken. Bij koploper GOZ liep men tegen een nederlaag aan, het werd in de Hoeksche Waard 2-0 (1-0).

Nog voor de thee leek het er zaterdag al naar uit te zien dat het niets werd die middag. Bijna geen enkele mogelijkheid wist de ploeg uit Nissewaard te creëren. Ook na rust was GOZ de bovenliggende partij.

Tekort
Na afloop van de nederlaag was trainer Özkan Dabak niet blij met wat hij had gezien. 'We kwamen vandaag echt overal tekort. We hadden een complete off-day. Er klopten gewoon heel veel dingen niet aan ons spel. Het was heel erg slordig. We hebben dan ook geen moment aanspraak kunnen maken op de overwinning in het duel met GOZ. Ik denk dat het goed zal zijn dat iedereen eens even flink in de spiegel gaat kijken. Zaterdag moeten we er tenslotte weer staan', was de visie van de trainer van SCO'63.

Stand
De ploeg is door de nederlaag gezakt naar de vierde plaats, op zes punten van koploper GOZ en een duel minder afgewerkt. Zaterdag opnieuw een lastige wedstrijd voor SCO'63, dan komt de nummer twee van de competitie VV Pernis op bezoek in Spijkenisse.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant