Spijkenisse kwam zaterdag vroeg op achterstand tegen Smitshoek en kwam de vroege treffer niet meer te boven.
Spijkenisse kwam zaterdag vroeg op achterstand tegen Smitshoek en kwam de vroege treffer niet meer te boven. Foto: Peter de Jong

Spijkenisse staat met lege handen tegen Smitshoek

Sport 234 keer gelezen

Spijkenisse – Kansen waren er wel zaterdag op sportpark Jaap Riedijk voor Spijkenisse, maar doelpunten, dat ontbrak eraan voor de ploeg van Peter Wubben. In het duel met Smitshoek, wonnen de Barendrechters met 0-1 (0-1).

Al na een kwartier kwam zaterdag de eindstand op het scorebord. Na een balverlies was het Ray Kroon, invaller aan de kant van Smitshoek, die de enige treffer van de middag maakte. Kansen kreeg Spijkenisse wel via El Fazazi. Daarnaast voorkwam doelman Michael Termijn ook nog een aantal treffers van Smitshoek.

Eenrichtingsverkeer
Na afloop van het duel vond oefenmeester Peter Wubben het een zure nederlaag. 'Het was gewoon heel de middag éénrichtingsverkeer. Dan gaat het na een kwartier mis, maar ook dan zijn we de bovenliggende partij. Die treffer hebben wij niet meer kunnen repareren. We kregen best wat kansen. Ik kan die jongens niets verwijten. Ze hebben bij Smitshoek geen uitgespeelde mogelijkheid gehad na rust, helaas maken wij de treffers niet', vond Peter Wubben. Door de nederlaag staat Spijkenisse op de dertiende plaats in de hoofdklasse. Het gat met Zwaluwen dat een plaats hoger staat is vier punten. Komende zaterdag wacht opnieuw een zware opgave. Dan speelt het team uit Spijkenisse tegen Sportlust '46. Die ploeg staat derde.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant