SC Botlek kon zaterdag niet de winst pakken in het duel met streekgenoot Rhoon. Het werd op sportpark De Brug 1-1. Foto: Peter de Jong

SC Botlek pakt slechts één punt in duel met Rhoon

Sport 368 keer gelezen

Spijkenisse – SC Botlek staat dit seizoen na zes duels nog altijd op één zege. Zaterdag lukte het de ploeg van Ad Reijtenbagh wederom niet om een driepunter binnen te slepen in het duel met Rhoon. Het werd op sportpark De Brug 1-1 (0-0).

Direct na rust lette SC Botlek niet goed op en binnen een minuut waren de gasten succesvol en zetten zichzelf op voorsprong. Vervolgens waren er nog kansen in de tweede helft en na een uur voetballen was het Randy de Macker die voor de gelijkmaker namens de Spijkenissers wist te zorgen. Vooral kort voor tijd hoopte SC Botlek alsnog de winst te pakken, maar de kans van Stef Oppong ging naast via de doelman van de ploeg uit Rhoon.

Alle kanten op
'We hadden kunnen verliezen, maar ook kunnen winnen. Het ging na rust alle kanten op. Toen we na rust uit de kleedkamer kwamen scoorden zij direct, dat ging wel heel erg gemakkelijk. Als we dan kort voor tijd ook nog de winnende konden maken, maar die doelman zette zijn vingers er tegenaan. Het is jammer dat we niet hebben kunnen winnen', vond Ad Reijtenbagh. SC Botlek staat door de puntendeling staat de ploeg op de elfde plek. De Spijkenissers hebben uit zes duels nu vijf punten. Komende zaterdag is DVO'32, dat een punt meer heeft dan SC Botlek, de tegenstander van de Spijkenissers.