Hekelingen deed zaterdag bij WCR goede zaken en won het duel met 0-4.
Hekelingen deed zaterdag bij WCR goede zaken en won het duel met 0-4. Archieffoto: Peter de Jong

Hekelingen pakt de punten mee bij titelkandidaat WCR

Sport 509 keer gelezen

Rhoon – Hekelingen had zaterdag een prima middag, toen de ploeg op bezoek ging bij WCR. De ploeg van trainer Guy Duijm won het duel met 0-4, alle treffers werden pas na rust op het scorebord gezet.

Het was Sajo Sabic die de ploeg uit Hekelingen op voorsprong zette. Danny Coppenrath verdubbelde vervolgens de voorsprong. Vanaf elf meter mocht Bob Adriaanse de derde treffer van de middag binnen schieten. Een tweede strafschop van Hekelingen werd door Dinand Westendorp benut.

Betere ploeg, WCR tegenvallend
Na afloop was trainer Guy Duijm een gelukkig man. 'Die twee pingels waren gewoon terecht, maar ik wil benadrukken dat het geen gemeen duel was. We waren in heel het duel de betere ploeg. We hebben het echter pas in de tweede helft af kunnen maken. Die zege is gewoon dik en dik verdiend', vond de oefenmeester van Hekelingen. Hij had op meer tegenstand gerekend van WCR. 'Die ploeg viel me echt heel erg tegen. Ik had vooraf deze ploeg ingeschat als één van de kanshebbers op de titel. Ze hebben de zaterdag en zondag samengevoegd. Ze waren eigenlijk heel erg fysiek en geen voetballende ploeg', gaf Guy Duijm aan. Hekelingen staat na zes duels op de zevende plaats. Komende zaterdag is hekkensluiter Piershil de tegenstander van Hekelingen.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant