Hekelingen flink onderuit

Sport 251 keer gelezen

Mijnsheerenland – Hekelingen is zaterdag tegen een flinke nederlaag opgelopen. De ploeg van Guy Duijm verloor met 5-2 ((2-1) bij GOZ. Nadat de ploeg op achterstand was gekomen, was het Nick Bakker met de gelijkmaker. Vervolgens leek Marius Schreuder het weer spannend te maken door de 3-2 te scoren. Daarna ging het mis. Eerst kreeg Luc Orgers een rode kaart en niet veel later presteerde Menno Janssen het om binnen een minuut twee gele kaarten te krijgen, waardoor ook hij voortijdig mocht gaan douchen.

Daarna kwam Hekelingen er niet meer aan te pas. 'Het ging eigenlijk gelijk op. Wij waren voor rust beter, zij effectiever. Het werd nog spannend bij 3-2, maar als je dan met negen man de wedstrijd moet eindigen, dan heb je op een gegeven moment echt te weinig mensen in het veld staan en kunnen zij uitlopen naar 5-2', gaf Guy Duijm na afloop aan. Zaterdag is WCR de tegenstander voor de ploeg uit Spijkenisse.