Abbenbroek pakt in slotfase punt van Zinkwegse Boys

Sport 196 keer gelezen

Abbenbroek – Abbenbroek heeft zaterdag in de slotfase van het duel met Zinkwegse Boys alsnog een punt weten te bemachtigen. Het duel op 'Abbenello' eindigde in een gelijkspel, 3-3 (1-1).

Na een achterstand wist Jeremy Verhoev de ploegen weer naast elkaar te schieten. Daarna was het Glenn van der Graft die voor de 2-1 zorgde. Twee strafschoppen brachten de gasten uit de Hoeksche Waard op 2-3 in de 94e minuut van het duel. Toch wist men in de twee resterende minuten nog via Roy Verwijs op gelijke hoogte te komen.

Niet verwacht
'Het ging gelijk opgaand. Zij scoren uit twee strafschoppen en een vrije trap. Als je zo laat in de wedstrijd op 2-3 komt, neem je eigenlijk al aan dat je het duel gaat verliezen. Als je dan toch nog gelijk maakt, is dat een meevaller. Achteraf ben ik dus heel blij met dit punt', vond trainer Jaco Verhoev. Zaterdag is Goudswaardse Boys de tegenstander van Abbenbroek, dat zesde staat.