Peter Gokke was zaterdag in Boekel één van de topschutters van HVOS bij Habo'95, maar de ploeg verloor het duel.
Peter Gokke was zaterdag in Boekel één van de topschutters van HVOS bij Habo'95, maar de ploeg verloor het duel. Archieffoto: Peter de Jong

Handballers HVOS pakken geen punten bij HABO'95

Sport 345 keer gelezen

Boekel – De mannen van HVOS hebben zaterdagavond hun tweede duel in de tweede divisie afgewerkt en daarin wist de ploeg van Lars Kramer opnieuw geen punten te pakken. In Brabant werd bij Habo'95 verloren met 32-27 (18-15).

In het duel waren de Brabanders in het begin oppermachtig en konden ze uitlopen op de ploeg uit Spijkenisse. Daarna wisten de mannen van HVOS zich beter in het duel te spelen en kwam men nog langs de ploeg uit Boekel. Toch wist men bij de rust weer een gaatje van drie punten te slaan. Na rust ging het eigenlijk direct mis voor HVOS en bleek het gat wat toen ontstond, te groot was en ging het duel verloren.

Betere ploeg
'De start van de wedstrijd was zeker voor de thuisploeg, maar we hebben ons toen echt wel terug weten te knokken in het duel. Het stond toen 15-15 en toen pakten ze toch drie punten. Na rust kwamen ze op een voorsprong van acht punten en toen hebben we ook goed onze mond tegen de beslissingen van de scheidsrechter gehouden. Zij waren echter de betere ploeg', gaf Peter Gokke na afloop aan. Samen met Nick van Dijk was hij de topschutter aan de kant van HVOS met zes treffers. De ploeg wacht nog op de eerste punten.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant