Hekelingen geeft voorsprong weg

Sport 203 keer gelezen

Goudswaard – Hekelingen heeft zaterdag een punt meegenomen bij Goudswaardse Boys. Het werd in de Hoeksche Waard 2-2 (0-1). De ploeg van Guy Duijm kwam op voorsprong dankzij een treffer van Nick Bakker. Vervolgens ging men rusten en daarna verdubbelde Sajo Sabic de score naar 0-2. Hekelingen leek de winst te gaan pakken maar in de laatste vijf minuten wist men toch nog langszij te komen en werd het 2-2. 'Voor rust was het erg lastig. We hadden aan twee kanten goede kansen en komen op voorsprong. Na rust hebben we gedicteerd. We kregen echt veel mogelijkheden om de score verder op te voeren en vijf minuten voor tijd was het de aansluitingstreffer voor hen. In de extra tijd maken ze dan ook nog de gelijkmaker. Dan zijn zij heel erg blij met een punt, wij vinden het heel erg zuur', verklaarde trainer Guy Duijm na de puntendeling. Hekelingen staat na drie duels op de achtste plaats.