Afbeelding
Foto: vv hekelingen

Hekelingen is amateurs van Excelsior de baas

Sport 267 keer gelezen

Hekelingen – Hekelingen heeft de eerste drie punten van de competitie binnen. Zaterdag was de ploeg de betere in het duel met de amateurs van het Rotterdamse Excelsior. Die ploeg won vorige week nog met grote cijfers van Simonshaven. Zaterdag werd het op sportpark 't Spui 3-0 (2-0)

Nog voor de thee werd de basis gelegd voor de zege van de ploeg van Guy Duijm. Nick Boer wist nog voor de pauze met twee treffers voor de ruststand te zorgen. Vervolgens kwam de derde treffer van de schoen van Nick Bakker.

Kwam van één kant
Na de zege toonde trainer Guy Duijm zich een tevreden man. 'Het viel eigenlijk best mee met de wind, maar we waren in dit duel gewoon de betere ploeg. Na rust kun je rustig spreken van éénrichtingsverkeer. We kunnen wel zeggen dat we ons hebben gerevancheerd van de zure nederlaag van vorige week tijdens de competitie opening. We hebben het in dit duel echt heel erg goed gedaan, we waren heel erg dominerend. Wellicht had Excelsior iets teveel vertrouwen gekregen na de zege van vorige week op Simonshaven', was de gedachte van Duijm na afloop van de zege.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant