Afbeelding
Foto: Mladen Pikulic

VVD in gesprek met ondernemend Nissewaard

Politiek 472 keer gelezen

Spijkenisse - Tijdens het bedrijfsbezoek van de Ondernemers Federatie Spijkenisse aan IBDL afgelopen week is de VVD Nissewaard in gesprek gegaan met verschillende ondernemers die tijdens deze goedbezochte bijeenkomst aanwezig waren.

'Het zijn de ondernemers in Nissewaard die voor werkgelegenheid zorgen, daarom is het van belang om met hen het gesprek aan te gaan en te bespreken wat de politiek voor hen kan betekenen', aldus Rogier van Veen, fractievoorzitter VVD Nissewaard.

'De komende jaren gaan we zoals altijd vol optimisme de samenwerking aan op verschillende onderwerpen, zoals bijvoorbeeld duurzaamheid of het verbeteren van de bereikbaarheid in onze regio', vult VVD raadslid Marijke van der Velden aan. 'We gaan samen met het onderwijs en ondernemers op zoek naar innovaties waar we Nissewaard mee vooruit helpen, daarbij is samenwerking onmisbaar. De VVD zoekt graag de samenwerking met alle ondernemende Nissewaarders. Samen ga je sneller, maar samen kom je verder.'

Tijdens de bijeenkomst kreeg ook kersverse wethouder Igor Bal de gelegenheid om zichzelf te introduceren aan de aanwezigen en sprak hij uit dat ook het college de komende jaren graag blijft samenwerken met de ondernemers in Nissewaard en de regio op tal van terreinen.

Kijk voor het laatste politieke  nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant