Afbeelding
Foto: Nissewaard Lokaal

Nissewaard Lokaal en PvdA helpen op Symfonieplein

Politiek 536 keer gelezen

Spijkenisse - Samen met vrijwilligers van de Bewonersvereniging Symfonieplein staken drie kandidaatsraadleden van Nissewaard Lokaal in gezamenlijkheid met Wim Vink van de PvdA hun handen uit de mouwen. Marc van der Kooy, Eric Rijgersberg en Koos Smeding kwamen, op uitnodiging van de bewonersvereniging, namens Nissewaard Lokaal om een handje te helpen.

Ondanks de ijzige en snijdende kou werd het plein geveegd, afval uit het gras verwijderd, een bankje geschilderd en werd er een poging gedaan om de belijning van het verkeersplein te schilderen. Enthousiast vertelden de diverse leden van de bewonersvereniging hoe zij zich met activiteiten inzetten voor hun buurt.

Volgens de aanwezigen van Nissewaard Lokaal was dit was hartverwarmend om te horen. De partij zet zich in om de leefbaarheid in wijken te verbeteren en is blij met diverse bewonersinitiatieven die blijk geven van diepe betrokkenheid.

Weer of geen weer, Nissewaard Lokaal draagt alle bewonersinitiatieven een warm hart toe en hoopt dat bij toekomstige acties er nog meer vrijwilligers op de been zijn.

Kijk voor het laatste politieke  nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant