Afbeelding
Foto: ONS Nissewaard

Een warm welkom voor ONS

Politiek 267 keer gelezen

Zuidland - ONS Nissewaard en wethouder Mijnans zijn zaterdag welkom geheten door de jonge gezinnen van de Weverslaan in Zuidland. ONS en de wethouder werden verrast met een mooie stoeptekening, zelfgemaakte vlaggetjes en een moodbord vol ideeën voor een betere speeltuin. 

Het huidige speeltoestel geeft veel splinters af en ondanks een goede schuurbeurt van de  onderhoudsdienst was het probleem nog niet opgelost. Ook het boomschors rondom het speeltoestel levert ergernis op bij de ouders, want hoe lief de katten in de omgeving ook zijn, kattenstront in het schors is erg vies en bijna niet te ontdekken. Dus hadden de ouders en de 14 kinderen (onder de 10 jaar), een bericht naar de gemeente en ONS gestuurd.

Met de kinderen is afgesproken dat er een oplossing komt om het splinterhout te vervangen. Daarnaast gaat de wethouder kijken wat er mogelijk is binnen het budget van Speeltuinen om het boomschors te vervangen en misschien wel een duikelstang toe te voegen aan deze gezellige plek. Aan het enthousiasme van de wijk ligt het in ieder geval niet. Ook na het vertrek van ONS en de wethouder bleven de ouders gezellig kletsen, de kinderen lekker spelen. Wat een heerlijke plek om op te groeien!

Wilt u ook dat ONS een keer bij u in de buurt komt kijken? Stuur dan een email naar ons@nissewaard.nl

Uit de krant