Afbeelding
Foto: ONS Nissewaard

Speelkleed voor De Maasoevers

Politiek 127 keer gelezen

Spijkenisse - ONS-Nissewaard staat als lokale partij dichtbij de inwoners van Nissewaard. Zo zijn de raadsleden en wethouders al jaren ieder weekend ergens in Nissewaard te vinden om met bewoners te spreken over wat er speelt en leeft in hun wijken. Natuurlijk mag het uitdelen van de welbekende badeend sleutelhangers hierbij niet ontbreken. Ook heeft de partij diverse malen bingo’s georganiseerd voor ouderen om zo een steentje bij te dragen in de strijd tegen eenzaamheid. 

De afgelopen weken zijn een heleboel locaties in Nissewaard blij gemaakt met unieke speelkleden. Op de speelkleden zijn diverse beeldbepalende plekken van Spijkenisse terug te vinden. Kinderdagverblijven, scholen, peuterspeelzalen, iedereen die met kinderen werkt kon kans maken op zo’n uniek kleed voor zijn of haar organisatie. Voor de kinderen van basisschool de Maasoever in Spijkenisse was het een feest van herkenning!

Dergelijke acties worden aangekondigd via de Instagram en Facebookpagina van de partij. Weten waar de raadsleden en wethouders van ONS per week te vinden zijn? Ook deze aankondigingen worden op de social-mediapagina’s gedaan.

Uit de krant

Uit de krant