Afbeelding
Foto: Foto-Ok.nl

Nissewaardse VVD: Ondernemers verdienen een kans!

Politiek 241 keer gelezen

De afgelopen twee jaar heeft ontzettend veel gevraagd van de ondernemers. Dat deze crisis managen niet eenvoudig is dat hebben we allemaal vast wel een keer bedacht. Er zijn veel verschillende belangen die afgewogen moeten worden, waarbij elke keuze discutabel is. Dat is een heel dun lijntje om als koorddanser op te lopen. 

Het is volgens de Nissewaardse VVD ook terecht dat er na stevige signalen uit de samenleving voor gekozen wordt om de detailhandel weer te openen. Het kon zo echt niet langer voor deze hard werkende ondernemers! Verder zien we ook dat de horecaondernemers steeds weer de dupe lijken te zijn. Op beheerste wijze moet het volgens de Nissewaardse VVD mogelijk zijn om op een goed georganiseerde manier de horeca open te laten gaan en een grote druk op de zorg te voorkomen. De horecaondernemers hebben eerder laten zien dit op een verantwoorde wijze te kunnen, zo lang de bezoekers ook zelf hun verantwoordelijkheid nemen. 

‘We voelen heel goed de pijn bij verschillende ondernemers en zullen dan ook, als lokale partij met een landelijk netwerk, morgen in een gesprek met de Tweede Kamerfractie de belangen van de Nissewaardse ondernemers bepleiten. Verder gaan we de komende tijd in gesprek met Nissewaardse ondernemers om naar hun verhaal en zorgen te luisteren. Deze gesprekken gaan we vervolgens overbrengen aan de VVD Tweede Kamerfractie. De Nissewaardse ondernemers doen ertoe, hun zorgen doen ertoe en daar willen we mee aan de slag.

Voor nu is het luisteren naar de gevoelens in de samenleving en tegemoet komen aan meer belangen dan alleen zorg een belangrijke stap voorwaarts in het coronabeleid. Door het delen van de Nissewaardse voorbeelden willen een bijdrage leveren aan een volgende stap’, aldus de Nissewaardse VVD.

Uit de krant

Uit de krant