Afbeelding
Foto: PR

Bernard Tebrugge lijsttrekker ChristenUnie-SGP

Politiek 102 keer gelezen

De ChristenUnie en SGP in Nissewaard hebben Bernard Tebrugge gekozen tot lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. Tebrugge is voor de vijfde keer gekozen tot lijsttrekker namens de christelijke partijen.

De ChristenUnie en SGP gaan opnieuw met een gezamenlijke lijst richting de gemeenteraadsverkiezingen. De ledenvergaderingen van de beide partijen waren unaniem. Bernard Tebrugge is nieuwe lijsttrekker. De kandidatenlijst kent veel jonge Nissewaarders. Op de tweede plaats staat de piepjonge Timo Tiggelaar (19). Op de derde plaats de eerste vrouw: Clasine van Doorn (38). Naast een aantal Spijkenissers staan er ook inwoners uit de dorpskernen op de lijst. Bernard Tebrugge is erg blij met de kandidatenlijst van de ChristenUnie-SGP: ‘Het is de beide partijen opnieuw gelukt een sterke, evenwichtige kandidatenlijst samen te stellen. Veel jonge mensen bovenaan de lijst, maar er zijn ook ervaren krachten die al jaren actief zijn en Nissewaard goed kennen. We hebben mensen uit de stad, maar ook uit de dorpen. En mensen uit allerlei beroepsgroepen, mannen en vrouwen. Met deze mensen kunnen alle Nissewaarders zich goed identificeren. Natuurlijk hopen we op zetelwinst volgend jaar!’

Naast de kandidatenlijst stelde de leden van de ChristenUnie-SGP ook het verkiezingsprogramma vast. ‘Een veelbelovend programma dat van Nissewaard een nog mooiere gemeente maakt dan dat het al is’, aldus lijsttrekker Tebrugge. ‘Wij gaan voor sterke, stabiele gezinnen in Nissewaard, behoud van het vele groen in de gemeente, de terugkeer van een volwaardig ziekenhuis in onze gemeente, mooie en voldoende huizen voor onze inwoners en een veel betere bereikbaarheid dan nu’.

Uit de krant