Afbeelding
Foto: ONS Nissewaard

Schrijf mee aan ONS verkiezingsprogramma

Politiek 673 keer gelezen

Deze week zal de eerste campagnefolder van ONS Nissewaard bij de meeste inwoners in de bus vallen. Een uitnodiging om uw ideeën of opmerkingen door te geven aan de fractie van ONS Nissewaard en op die manier mee te schrijven aan het ONS verkiezingsprogramma. 

Het verkiezingsprogramma wordt geschreven voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022. De ONS fractie hoort graag van u of u ideeën heeft voor uw wijk, voor het sociale beleid of welk onderwerp, waar de gemeentelijke politiek over gaat, u wilt aankaarten. De ingestuurde mails worden in ieder geval van een inhoudelijk antwoord voorzien of er wordt contact opgenomen om meer over het onderwerp door te praten. ONS Nissewaard gaat er namelijk van uit dat de inwoners het beste weten wat er in hun omgeving speelt.

In de folder staat ook kort wat er op bepaalde thema’s is gebeurd of staat te gebeuren. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer onderwerpen. Dus klim in de pen en meld het de fractie, want ze we doen het voor de inwoners en met de inwoners!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant