Afbeelding
Foto: Foto-OK.nl

Opnieuw vragen gesteld over Barnisse

Politiek 701 keer gelezen

Geervliet - Voor de meeste fracties zijn de vragen over Barnisse voldoende beantwoord. Voor Nissewaard Lokaal roepen de antwoorden nieuwe vragen op.

Tijdens de raadsvergadering gaf Chris Hottentot aan nog een aantal vragen te hebben, maar de meerderheid van de raad had geen behoefte aan een verdere discussie over de kwestie. Reden voor Hottentot om de vragen schriftelijk te stellen.

Zo wil Nissewaard Lokaal weten of wethouder Hamerslag wel of niet aanwezig was bij de gesprekken waar Barnisse ter sprake kwam.  In de beantwoording van de vragen van LOB en CDA staat dat de wethouder niet heeft deelgenomen aan de besprekingen en de besluitvorming, maar er wordt niet aangegeven of de wethouder aanwezig was als het onderwerp ter sprake kwam. Volgens Hottentot moet ook de schijn van voorkennis voorkomen worden.

Nissewaard Lokaal is eveneens van mening dat door het kiezen van een tweede spoor door het recreatieschap, de spelregels voor de open uitvraag gewijzigd zijn. Dit kan naar buiten het beeld laten ontstaan dat dat in het voordeel van de vrouw van de wethouder is geweest. Immers zij doet als enige een voorstel dat afwijkt van de andere voorstellen en haar voorstel wordt ook gekozen om uit te voeren. Als andere ondernemers in Nissewaard hadden geweten dat het om een tijdelijke invulling ging, hadden ze ook willen inschrijven. Nu dachten ze dat het om een permanente invulling ging.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant