Afbeelding
Foto: VOORNissewaard

VOOR Nissewaard is klaar VOOR de start

Politiek 616 keer gelezen

De afgelopen maanden is VOOR Nissewaard achter de schermen druk bezig geweest met alle VOORbereidingen voor de campagne richting de gemeenteraadsverkiezingen 2022. 

Naast alle administratieve handelingen lag de nadruk met name op het samenstellen van een fantastisch team VOORstanders. En die hebben zij gevonden! ‘Naast deze 10 toppers die op de kandidatenlijst komen te staan, zijn wij ook ontzettend trots op ons netwerk van meedenkers en experts in de VOOR denktank’, aldus fractievoorzitter Stephan van Uden. 

De aankomende tijd zal nog meer in het teken staan van campagne voeren en ontmoeten. Je komt VOOR Nissewaard overal tegen waar zij in gesprek kunnen met inwoners, instanties en ondernemers. ‘Iedere zaterdag zijn we al met onze VOORtent te vinden op de zaterdagmarkt in Spijkenisse’, zegt partijvoorzitter Roy Masthoff. Hij vervolgt: ‘Daarnaast gaan wij het verkiezingsprogramma verder uitwerken en blijven wij op zoek naar enthousiaste, ambitieuze VOORstanders, die actief de politiek in willen en ook verkiesbaar willen zijn als kandidaat-raadslid VOOR Nissewaard!’

VOOR Nissewaard is een nieuwe, lokale politieke partij van aanpakkers VOOR en door Nissewaarders. De inbreng van de inwoners staat bij VOOR centraal en zij moeten de politieke agenda bepalen. 

Wil je meer weten over VOOR Nissewaard of jezelf aanmelden als VOORstander? Volg VOOR Nissewaard dan op Facebook, check de website www.voornissewaard.nl of stuur een mail naar info@voornissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant