Afbeelding
Foto: PvdA

PvdA: wie verdient er volgens jou een Rotterdampas?

Politiek 326 keer gelezen

Spijkenisse - De PvdA Nissewaard is er nog steeds trots op dat vanaf 1 maart 2020 ook inwoners van Nissewaard gebruik kunnen maken van de Rotterdampas. Na aanschaf van deze pas kunnen de bezitters ervan met kortingen uitjes in Nissewaard en de regio bezoeken. Voor kinderen en mensen met een laag inkomen is de pas met korting aan te schaffen. Daardoor kan iedereen in Nissewaard meedoen.

Om het gebruik van de Rotterdampas te stimuleren heeft de PvdA Nissewaard in maart 2020 een oproep gedaan om inwoners te nomineren die een Rotterdampas verdienen. Daaruit is een winnaar gekozen die helaas door beperkende coronamaatregelen weinig gebruik heeft kunnen maken van de Rotterdampas.

Nu weer meer uitjes bezocht kunnen worden, pakt de PvdA Nissewaard de draad weer op. Joanne Cijntje, kandidaat raadslid voor PvdA Nissewaard, roept mensen op om kandidaten voor de Rotterdampas te nomineren. ‘Iedereen moet mee kunnen doen, en de pas kan daarbij helpen’, zegt Cijntje. Samen met andere vrijwilligers van PvdA Nissewaard was zij bij het Winkelcentrum Akkerhof om kaartjes uit te delen met de oproep om inwoners te nomineren die een Rotterdampas verdienen. Kandidaten kunnen worden aangemeld via pvda@nissewaard.nl. PvdA Nissewaard geeft binnenkort aan één van de genomineerden een Rotterdampas weg.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant