Afbeelding
Afb. pixabay.com

Zorgen om polarisatie in Nissewaardse politiek

Politiek 436 keer gelezen

Volgend jaar zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Hoe stemt Nissewaard?

Ellen Slachter van D66 maakt zich zorgen over de verdere polarisatie in de politiek. Partijen schreeuwen om aandacht zonder respect voor democratische principes. Ook zijn er partijen die in hun DNA hebben opgeslagen dat geluk in Nederland niet voor iedereen is toegestaan. Ze hoopt dat de andere fracties zich niet zullen laten knevelen door deze partijen. Nissewaard is een volwassen gemeente en die verdient een volwassen raad. Een verdere uitleg vindt ze niet nodig, zo laat ze weten op vragen van de PVV. D66 doet volgend jaar niet mee aan de verkiezingen en het heeft dan ook geen zin om een antwoord te geven op een vraag van wat als. O

ok Jeroen Postma van de ONS kaart het vertrouwen in de lokale democratie is. De raadsleden zijn zelf verantwoordelijk voor de toon van het debat, maar ook voor ongefundeerde uitlatingen in de krant en halve waarheden op Facebook. 

Het lijkt of er van alles mis is met de gemeente, stelt Sip van der Weg (LOB), maar gelukkig is er ook een werkelijkheid buiten de social media.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant