Afbeelding
Foto: PR

Jaco van Bodegom kandidaat voor VOOR Nissewaard

Politiek 1.100 keer gelezen

‘VOOR Nissewaard betreedt het lokale politieke speelveld met weer een VOORstander van het juiste kaliber. Jaco van Bodegom is iemand die altijd actief met ‘zijn Nissewaard’ bezig is’, aldus de introductie door Stephan van Uden, lijsttrekker en secretaris van de partij. ‘Wij zijn dan ook verheugd met zijn komst en vertrouwen op de juiste koers die wij VOOR Nissewaard voor ogen hebben’, vervolgt hij. Jaco stelt zich dan ook graag zelf even voor.

‘Geboren in Rotterdam maar al mijn hele leven woonachtig in Spijkenisse. 

Na mijn schoolperiode het bedrijfsleven ingedoken. 

Inmiddels diverse ondernemingen op de kaart gezet, iets waar ik me met veel passie en toewijding voor in kan zetten. 

Sport loopt als een rode draad door mijn leven. Als jonge jongen bij SC Botlek begonnen met voetballen om vervolgens vele jaren redelijk succesvol getennist te hebben bij meerdere tennisclubs in Spijkenisse en Hoogvliet. Na blessures de rackets opgeborgen en mij via bestuursfuncties ingezet voor deze sport. Ondertussen ook als manager actief voor diverse sporters in binnen- en buitenland waarvan de laatste 6 jaar met de dartlegende Raymond van Barneveld. Ik heb over de hele wereld gereisd maar was altijd weer trots wanneer ik terugreed richting Spijkenisse. En dat is precies de reden waarom ik graag de lokale politiek in wil. 

Ik mis bij veel inwoners de trots op Nissewaard. 

Mijn doel is altijd om mensen te enthousiasmeren, passie en trots terug te laten krijgen in wat zij doen. Ik ben een creatieve probleemoplosser, recht door zee en vooruitstrevend. Heb een sterke eigen mening maar sta zeker open voor standpunten van anderen. 

In de politiek zoekt men vaak naar verschillen. Ik zoek juist naar de overeenkomsten en probeer te verbinden. Je hebt elkaar nodig. Om samen oplossingen en structuren te vinden die voor Nissewaard zo hard nodig zijn om vooruit te komen. Een leefklimaat te realiseren waarin bewoners weer trots zijn op de mooie gemeente waarin zij wonen.

Ik kijk er dan ook echt naar uit iets te kunnen betekenen voor Nissewaard, want ik ben VOOR Nissewaard’, aldus Jaco van Bodegom.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant