Afbeelding
Foto: PvdA

PvdA Nissewaard deelt complimenten uit

Politiek 243 keer gelezen

1 maart was het Nationale Complimentendag. De PvdA Nissewaard besloot om potrozen met complimentbriefjes te bezorgen bij de mensen die dit verdiend hebben. Er werden de hele dag potrozen bezorgd door vrijwilligers bij verschillende zorginstellingen, scholen en hulpdiensten in de gemeente Nissewaard. Op deze manier werd er waardering uitgesproken voor het belangrijke werk wat zij doen in onze gemeente.

Ook de commerciële sector werd natuurlijk niet vergeten. De horeca en de bedrijven in de evenementensector lijden erg onder de coronamaatregelen. Zij verdienen waardering voor hun inzet en optimisme in deze moeilijke tijden. Nelleke Vedelaar, partijvoorzitter van de landelijke PvdA, sloot online aan bij deze actie. Samen met Melanie Murray, eigenaresse van Murray’s Irish Food & Drinks in Spijkenisse, reikten zij namens de PvdA potrozen met complimenten uit aan ondernemers vanuit de hele gemeente.

Aan het einde van de dag waren er maar liefst 25 potrozen uitgedeeld op de verschillende locaties. Er werd enthousiast gereageerd op de actie. De PvdA vindt het belangrijk dat al deze belangrijke sectoren gewaardeerd worden. Met deze actie lieten de vrijwilligers van de PvdA zien dat zij achter deze sectoren staan en hen steunen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant