Afbeelding
Foto: Foto-OK.nl

CDA stelt vragen over gladheidsbestrijding

Politiek 413 keer gelezen

Het lijkt alweer even geleden, maar onlangs lag er nog een dik pak sneeuw en waren de sloten in de polder dichtgevroren. 

Naast alle winterpret, moesten ook de veiligheid, doorstroming en bereikbaarheid op peil worden gehouden. Binnen de gemeentegrenzen van Nissewaard zijn verschillende partijen weer actief geweest om de gladheid te bestrijden: Reinis, het Waterschap, de Provincie en Rijkswaterstaat. Zij zetten zich allen, indien nodig, dag en nacht in. Opdat iedereen toch van A naar B kan blijven gaan. 

Het CDA Nissewaard is dankbaar voor de inzet van al die partijen. Toch is het CDA ook benieuwd naar de evaluatie van de afgelopen periode. Er kwamen alsnog wat klachten binnen van voornamelijk ouderen mensen die niet meer uit huis durfde te gaan, en zich opgesloten voelden. Daarom vraagt raadslid Daan van der Pols (CDA Nissewaard) dan ook aan het college om weer eens kritisch te kijken naar het gladheidsbestrijdingsplan van de gemeente. Tot slot bedankt hij ook de inwoners die weer klaarstonden voor de fysiek minder bedeelden in de buurt. ‘Goed om te zien dat mensen met de sneeuwschuiver niet alleen even het eigen paadje netjes hielden, maar ook dat van de buurt begaanbaar maakten. Ook u bedankt!’

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant