Afbeelding
Foto: ONS

ONS Nissewaard verloot tien speelkleden

Politiek 885 keer gelezen

ONS Nissewaard wil het initiatief van de Nissewaardse onderneming ‘City-Play’ om met een Spijkenisser speelkleed te komen van harte ondersteunen.

De fractie heeft tien speelkleden aangeschaft, die ze onder de kinderdagverblijven en basisscholen verloot.

Het speelkleed met leuke en markante punten van Spijkenisse erop afgebeeld, is uniek te noemen. Vanwege de verbondenheid van het bedrijf en één van de eigenaren met Spijkenisse is het speelkleed tot stand gekomen. Iets dat normaal gesproken voor grote internationale en Nederlandse steden is weggelegd. ONS Nissewaard vindt het zo leuk dat kinderen op een kleed van hun eigen stad kunnen spelen dat er tien zijn aangeschaft om te verloten.

Ieder kinderdagverblijf of basisschool in Nissewaard maakt kans om een kleed te winnen. Dit kan door naar de Facebookpagina of Instagram van ONS Nissewaard te gaan en het bericht over het speelkleed te ‘liken’ en een reactie te geven met de reden waarom juist jullie een speelkleed willen winnen. Dit kan door ouders, leerkrachten, directeuren gedaan worden, uiteraard onder vermelding van de naam van de basisschool of kinderdagverblijf. Meedingen kan tot en met zaterdag 4 juli. Onder alle likes worden de 10 kleden verloot. Zowel de Facebookpagina als het Instagramaccount is te vinden onder de naam: ‘onsnissewaard’.

Kijk voor het laatste politieke nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant