Afbeelding
Foto: Nissewaard Lokaal

Nissewaard Lokaal gaat aan de slag met nieuwe 'groeten uit Nissewaard' kaart

Politiek 679 keer gelezen

Reizen naar het buitenland lijkt er deze zomer waarschijnlijk niet, of slechts beperkt in te zitten. Zo overweegt Spanje om dit jaar geen toeristen toe te laten in de zomervakantie, vanwege het coronavirus. Daarom is juist belangrijk dat we de mooie plekjes in onze gemeente meer waarderen, aldus Nissewaard Lokaal.

Afgelopen jaar bracht de partij een vakantiekaart uit met 'groeten uit Nissewaard'. De kaart werd enthousiast ontvangen en enkele mensen gaven zelfs aan deze graag te willen sturen naar familieleden in het buitenland om te laten zien hoe mooie onze gemeente is.
Nissewaard Lokaal wil de kaartenactie dit jaar herhalen: 'uist omdat communicatie als blijk van aandacht belangrijk is in dit coronatijdperk, als ook het waarderen van de eigen woonomgeving. Op deze manier zien zoveel mogelijk mensen, binnen en buiten onze gemeente, hoeveel mooie plekjes onze gemeente herbergt.'

Doe mee
Heb je nog leuke foto's van mooie en bijzondere plaatsen in onze gemeente? Stuur ze gerust in. Wil je er nog voor naar buiten? Liever niet, maar ga je toch, houd dan zoveel mogelijk afstand. De winnende foto's komen op de nieuwe kaart en de winnaars krijgen eeuwige roem toebedeeld. Stuur je foto in naar fractie@nissewaardlokaal.nl. Insturen kan tot 1 juni 2020.

Kijk voor het laatste politieke  nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant