Afbeelding
Foto: stock

Man uit Zuidland aangehouden voor woningoverval

Politie 1.530 keer gelezen

Rijswijk - Politieagenten hielden in de eerste week van maart twee woningovervallers aan. De mannen worden verdacht van betrokkenheid bij een overval die vrijdag 10 februari 2017 op de Caan van Necklaan in Rijswijk plaatsvond.

Op een vrijdagavond in februari 2017 opende een bewoner zijn voordeur om naar binnen te gaan. Voordat hij naar binnen kon stappen duwde een man hem naar binnen. Kort daarna volgden nog twee andere mannen. De drie verdachten overmeesterden het slachtoffer en bonden hem vast. De mannen doorzochten de woning waarna ze vertrokken. Nadat het slachtoffer zich wist los te maken waarschuwde hij de buren en de politie. Agenten begonnen direct met een uitgebreid buurtonderzoek. Het slachtoffer raakte bij de overval licht gewond en deed aangifte.

Onderzoek
Na de overval startte de recherche met een onderzoek. De politie hoorde meerdere getuigen en deed uitgebreid sporenonderzoek. Uit recherche onderzoek kwam de identiteit van twee verdachten naar voren. Vrijdag 2 maart hielden agenten een 32-jarige man in Zuidland aan en woensdag 7 maart volgde een tweede aanhouding van een 43-jarige Amsterdammer in Vlaardingen. De mannen zitten nog vast. De recherche gaat door met het onderzoek en sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant