Afbeelding
Foto: stock

Justitie heeft verdachte aangehouden van moord op Caroline van Toledo

vr 28 jul 2017, 15:38 Politie 580 keer gelezen

Brielle - Een arrestatieteam heeft woensdag een 40-jarige man uit Brielle aangehouden voor een moord in 2005. Toen werd in de kofferbak van een brandende auto in het natuurgebied de Kruininger Gors het lichaam van de 35-jarige Caroline van Toledo gevonden.

De man die nu is aangehouden, is de man die in 2007 ook al werd aangehouden en tot juni 2008 al heeft vast gezeten op verdenking van de moord op de vrouw. Hij is nu opnieuw aangehouden op grond van nieuw onderzoek. De man is vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Caroline van Toledo werd in de vroege ochtend van 3 september 2005 in de achterbak van haar uitgebrande auto gevonden. Ook in haar woning in Oostvoorne bleek die nacht brand te zijn gesticht.

In de loop der jaren zijn meerdere mannen aangehouden, onder wie de Briellenaar. Maar alleen hij was nog verdachte in de zaak.

Voor het onderzoek is diverse malen aandacht gevraagd in opsporingsprogramma's. De familie van het slachtoffer werkte in 2015 nog mee aan enkele programma's waarmee de zaak opnieuw onder de aandacht werd gebracht. De familie van Caroline is woensdag meteen op de hoogte gebracht van de aanhouding van de Briellenaar.

Uit de krant