Foto: politie Rotterdam
Foto: politie Rotterdam

Politie Rotterdam zoekt ontsnapte en vuurwapengevaarlijke gevangene Elias Adahchour

wo 18 jan 2017, 18:19 Politie 296 keer gelezen

De politie Rotterdam is dringend op zoek naar Elias Adahchour, een vuurwapengevaarlijke verdachte, die vandaag om 13.30 uur vanuit het Sint-Franciscus Gasthuis in Rotterdam is ontsnapt. Wie Elias Adahchour ziet of weet waar hij is, moet zelf geen actie ondernemen, maar direct de opsporingstiplijn 0800-6070 of  112 bellen.

Elias Adahchour wordt er van verdacht verantwoordelijk te zijn voor twee schietincidenten op 4 en 9 december jl in Rotterdam. Hij bracht vandaag onder begeleiding van medewerkers van de Dienst Justitiële Inrichtingen een bezoek aan het Sint Franciscusziekenhuis in Rotterdam.  De man wist op een gegeven moment vanaf het terrein van het ziekenhuis te ontsnappen en sindsdien zoekt de politie intensief naar hem.

Hij heeft littekens op zijn rechterhand, rechts op zijn borst een litteken van een messteek en links in zijn oksel en zij. Elias Adahchour draagt een donkere spijkerbroek en  had tijdens zijn ontsnapping een handboei om zijn linkerhand. Hij draagt een korte, donkere jas en draagt zwarte schoenen. Bij zijn ontsnapping heeft Elias Adahchour mogelijk door sloten moeten waden, waardoor zijn kleding nat kan zijn.

Weet u waar Elias Adahchour nu is of heeft u hem na zijn ontsnapping nog gezien? Onderneem zelf geen actie, maar bel direct de opsporingstiplijn 0800-6070 of 112 en vraag naar de politie in Rotterdam. 

Uit de krant