Afbeelding

Spijkenisser in paar uur tijd twee keer aangehouden

do 5 jan 2017, 12:15 Politie 705 keer gelezen

Zevenbergen - Een 42-jarige man uit Spijkenisse is in korte tijd twee keer aangehouden. De eerste keer is de man aangehouden voor huisvredebreuk. De tweede keer voor vernieling en wederom huisvredebreuk. Beide keren werd hij op hetzelfde adres aangehouden.

Gisteren rond 16.10 uur kreeg de politie een melding van een man die in een woning zwaar onder invloed zou zijn van drank en drugs. De bewoners voelden zich bedreigd door de man. Agenten sommeerden de verdachte de woning te verlaten. Hierop werden ze door hem uitgescholden. Hij is vervolgens aangehouden voor huisvredebreuk. Na verhoor is hij met een proces-verbaal op zak weer in vrijheid gesteld.

Tweede melding
Vannacht rond 0.05 uur kreeg de politie opnieuw een melding dat de man de woning waar hij eerder was aangehouden was binnen gedrongen. Daarbij zou ook een ruit zijn vernield. Agenten gingen de woning binnen en troffen de man op zolder aan. Hij is aangehouden voor vernieling en huisvredebreuk. De man is ingesloten. Op het moment van het incident waren de bewoners niet thuis.

Uit de krant