Afbeelding

Politie zoekt duo steekincident station Schiedam

Politie 293 keer gelezen

Schiedam - Een 21-jarige man uit Spijkenisse is maandagavond rond 21.30 uur neergestoken op Schiedam CS. De politie is op zoek naar twee daders.

Maandagavond stond het slachtoffer met een vriend op het perron van het metrostation, toen een ruzie ontstond met twee mannen aan de overzijde van het perron. De vier zochten elkaar vervolgens op in de centrale hal van station Schiedam. Dit liep uit op een handgemeen. Eén van de mannen met wie het slachtoffer ruzie had stak de Spijkenisser op meerdere plekken. Vervolgens vluchtte het duo het station uit, linksaf de Professor Kamerlingh Onneslaan op in de richting van de Franselaan. Het slachtoffer bleef met de vriend gewond achter in de stationshal.

112 melding
Een getuige die de man gewond zag liggen belde onmiddellijk 112. Hierop kwam een ambulance ter plaatse samen met het mobiel medisch team. Het medisch personeel behandelde de man aan zijn verwondingen en nam hem mee naar het ziekenhuis. Ondertussen was de politie met meerdere eenheden op zoek naar de steker en zijn compagnon. Ondanks een uitgebreide zoekactie met meerdere politie-eenheden, is het duo die avond niet meer aangetroffen.

Getuigen gezocht
De politie zet het onderzoek naar het steekincident voort. Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken, worden gevraagd contact op de te nemen. Het (summiere) signalement van de twee mannen die zijn gevlucht: ongeveer 20 jaar, donkere jassen waarvan één met een wit petje. Tips kunnen  worden gemeld via 0900-8844.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant