Fotografie: Eric Terpstra, Oog op Hellevoet.
Fotografie: Eric Terpstra, Oog op Hellevoet.

Overval in Heenvliet

Politie 4.925 keer gelezen

Heenvliet - Vanavond uur heeft een man met een mes een overval gepleegd op de Etos in Heenvliet. Hij heeft hardlopend de winkel verlaten; de politie is op zoek naar hem. 

Rond 20.50 uur kwam een onbekende man de Etos binnen en hij bedreigde het aanwezige personeelslid met een mes. Er was op dat moment, een paar minuten voor sluitingstijd, één klant binnen. De dader kreeg geld mee en was al snel weer verdwenen. Niemand raakte bij de overval gewond.

Signalement
De overvaller was een man van ± 25 jaar. Hij was heel licht getint en had groene ogen met dunne zwarte wenkbrauwen. Hij droeg een zwarte joggingbroek en een zwarte hoge jas met houtje touwtje-sluiting, die net onder zijn ogen aansloot en die net boven de knie kwam. De man had een petje op en droeg Asics-schoenen: grijs met blauw en een klein beetje rood. De man droeg softgel-achtige handschoenen en had een petje op. 

Politie zoekt getuige(n)
De in de winkel aanwezige klant was een vrouw van zo'n 25 jaar. Toen de politie arriveerde, was zij al verdwenen. De politie wil haar graag als getuige spreken. Maar ook klanten van de naastgelegen supermarkt en anderen die mogelijk iets gezien hebben, wordt gevraagd de politie te bellen. U kunt bellen met 0900-8844 en vragen naar de recherche van district Rijnmond Zuid-West. Anoniem belt u naar 0800-7000.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant