Afbeelding

Verdachten mishandeling blijven vastzitten

Juridisch 174 keer gelezen

Dordrecht -  De rechtbank in Dordrecht boog zich gisteren over een mishandelingszaak,die in de periode juni t/m augustus van dit jaar plaatsvond op Goeree-Overflakkee.

De zes verdachten worden beschuldigd van mishandeling, afpersing en seksueel misbruik van drie mannen. De gruwelijke feiten werden tijdens de zitting openbaar gemaakt. De slachtoffers zijn volgens het OM o.a. getrapt, geslagen, vastgebonden met tape en beschoten met airsoftwapens. Ook zou een van de slachtoffers gedwongen zijn om ontlasting te eten. Daarnaast zijn er diverse voorwerpen bij de slachtoffers ingebracht.

Het motief voor de mishandelingen is nog niet duidelijk. Het politie-onderzoek loopt nog en om die reden is de zaak nog niet inhoudelijk behandeld. Dat gebeurt naar alle waarschijnlijkheid pas over drie maanden. Tot die tijd blijven vier verdachten, waaronder een Abbenbroeker in voorlopige hechtenis. Twee andere verdachten, waaronder een 27-jarige Spijkenisser mogen de behandeling van de zaak thuis afwachten omdat hun aandeel in de zaak kleiner is.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant