Afbeelding

Lezers schrijven

Ingezonden 629 keer gelezen

Gemeente Nissewaard blijft in gebreke!

De Gemeente Nissewaard negeert de bijstandsgerechtigde(n) en nu ook zelfs de Gemeentelijke Ombudsman. Lees de volgende links: https://www.grootnissewaard.nl/nieuws/algemeen/111440/-lezers-schrijven-gemeentelijke-ombudsman-wil-antwoorden-

De Gemeentelijke Ombudsman wil antwoorden op de hierboven genoemde artikelen van de Gemeente Nissewaard. Bijstandsgerechtigde(n) die de klacht via de Gemeentelijke Ombudsman naar de Gemeente Nissewaard had gestuurd, hebben geen antwoorden ontvangen! De Gemeente Nissewaard had de bijstandsgerechtigde op 7-7-2020 uitgenodigd voor een telefonische hoorzitting. Deze heeft de bijstandsgerechtigde afgewezen(2-7-2020) en de Gemeente Nissewaard gevraagd alle vragen via mail/per post toe te sturen. Sindsdien niets meer vernomen van de Gemeente Nissewaard. Gemeente Nissewaard had 6 weken de tijd om de klacht af te handelen maar komt de afspraak niet na. Gemeentelijke Ombudsman had al eerder in de Groot Nissewaard laten weten dat de Gemeente Nissewaard niet tijdig klachten afhandelt. Als een Nissewaarder bijvoorbeeld WMO hulp aanvraagt en niet tijdig afhandelt komt men in problemen. Wanneer een bijstandsgerechtigde te laat reageert dan wordt men gekort op zijn/haar bijstandsuitkering! Gemeente Nissewaard hoort er toch voor de Nissewaarder te zijn? Wanneer gaat de Gemeente Nissewaard eens spiegelen en in de schoenen gaat staan van de Nissewaarder! En eindelijk eens de gevolgen leren inzien wat de Gemeente Nissewaard aanricht. Bijstandsgerechtigde heeft de Gemeentelijke Ombudsman verzocht verdere actie te gaan ondernemen. Gemeente Nissewaard moet zich eigenlijk diep schamen hoe men met Nissewaarders in nood omgaat!! Hopelijk worden voortaan de Nissewaarders eindelijk eens serieus genomen en hun klacht/verhaal niet alleen ter kennisneming aangenomen!

Richard Oranje

Voor deze rubriek komen slechts in aanmerking brieven waarvan de naam en het adres van de afzender bij de redactie bekend zijn. Indien gewenst, wordt de brief in de krant ondertekend met 'naam en adres bij redactie bekend'. Plaatsing in deze kolommen geschiedt buiten verantwoordelijkheid van de redactie en hoeft dus niet in te houden dat de redactie het met de inhoud eens is.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant