Afbeelding
Foto: Gemeente Nissewaard

Vragen aan de gemeente nu ook via WhatsApp

Gemeente 328 keer gelezen

De gemeente Nissewaard heeft haar dienstverlening verder uitgebreid, waarbij inwoners via WhatsApp vragen aan de gemeente kunnen stellen. Veel inwoners maken gebruik van WhatsApp en daarom is de applicatie een goede aanvulling op de andere dienstverleningskanalen van de gemeente. Wethouder Wouter Struijk heeft het nieuwe gemeentekanaal in gebruik genomen door een aantal vragen van bewoners te beantwoorden.

Wethouder Wouter Struijk: 'Wij vinden het belangrijk dat de gemeente persoonlijk en laagdrempelig te bereiken is voor onze inwoners. We hebben een tijdje proefgedraaid en zowel onze bewoners als wijzelf zijn heel tevreden over het gemak van dit kanaal.' WhatsApp is bedoeld voor vluchtige informatie: korte en duidelijke vragen aan de gemeente, die niet bewaard hoeven te blijven. Meer complexe vragen die niet kort en bondig te beantwoorden zijn, en die vanwege juridische redenen bewaard moeten blijven, worden telefonisch of via de website afgehandeld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan beleidsvragen, productaanvragen of vragen die privacygevoelige informatie betreffen. Bewoners kunnen zelf kiezen hoe ze contact met de gemeente willen hebben.

Het WhatsApp-telefoonnummer van de gemeente Nissewaard is 06 - 82 50 57 93. Dit telefoonnummer kan alleen worden gebruikt om WhatsApp-berichten te sturen. WhatsApp-berichten worden behandeld van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur. De gemeente stuurt geen privacygevoelige informatie via WhatsApp.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant