Afbeelding
Archieffoto: Foto-OK.nl

Aanmelding vrijwilligersprijs 2018 geopend

Gemeente 326 keer gelezen

De inwoners van Nissewaard kunnen vanaf heden weer vrijwilligers aanmelden voor de vrijwilligersprijs 2018. Er zijn net als vorig jaar weer drie categorieën: de vrijwilliger van het jaar, de vrijwilligersorganisatie van het jaar en het vrijwilligersinitiatief van het jaar. De prijzen worden uitgereikt tijdens het avondprogramma van de landelijke Dag van de Vrijwilliger op 7 december aanstaande in Bibliotheek de Boekenberg in Spijkenisse.

In onze maatschappij kunnen we niet meer zonder de inzet en het enthousiasme van gemotiveerde vrijwilligers. Vrijwilligers worden vaak terecht het cement in de samenleving genoemd. Zonder enthousiaste vrijwilligers met passie zouden veel initiatieven in Nissewaard niet van de grond komen of zouden verenigingen en organisaties veel moeilijker kunnen functioneren.

Thema dit jaar is High Five. Daarmee worden inwoners, scholen, verenigingen en organisaties van Nissewaard in beweging gebracht om met elkaar een sociaal netwerk te creëren zodat iedere inwoner zich kan ontwikkelen en zich gezond en veilig voelt in een steeds veranderende samenleving. Zowel de inwoners als organisaties weten elkaar te vinden, te stimuleren, te motiveren en zelfstandigheid te ontwikkelen.

Als u vindt dat een persoon, organisatie of initiatief de vrijwilligersprijs verdient, dan kunt u dat melden via het aanmeldformulier op Aanmelding vrijwilligersprijs 2018. Aanmelden kan tot en met 19 oktober. Kijk voor de criteria en uitgebreidere informatie op www.nissewaardvoorelkaar.nl.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant