Afbeelding
Foto: stock

Enquête over activiteiten en leefomgeving Zuidwest

ma 1 mei 2017, 16:08 Gemeente

Woningcorporaties Maasdelta, De Leeuw van Putten, Woonbron en de gemeente Nissewaard hebben de afgelopen jaren in De Akkers, Vriesland en Vogelenzang-Zuid diverse activiteiten georganiseerd. Zij vragen nu de bewoners via een online-enquête wat zij van de activiteiten en de leefomgeving vinden.

Online-enquête
Met de uitkomsten willen de genoemde organisaties het effect van de bestaande activiteiten in kaart brengen en verder bouwen aan de leefbaarheid in de wijken, bij elkaar Zuidwest genoemd. Deze week wordt er een brief bezorgd waarin de bewoners worden gevraagd de online-enquête in te vullen. Bij de enquête is een lijst met projecten in Zuidwest opgenomen. Bewoners kunnen ook meer informatie vinden over de activiteiten op www.spijkenisse-zuidwest.nl.

Papieren exemplaar
De enquête bestaat uit een aantal meerkeuzevragen en open vragen. Bij de open vragen hebben de bewoners de gelegenheid hun antwoorden nader toe te lichten. De enquête is anoniem. Als bewoners de enquête liever op papier invullen, dan kunnen zij een papieren exemplaar afhalen bij het buurtrestaurant De Akkers en de buurthuiskamer van Konnekt. De inlevertermijn sluit op 22 mei 2017.

Dinercheque voor twee
Wie de enquête invult en terugstuurt, maakt kans op een cheque voor een 'diner voor twee' in het buurtrestaurant in Zuidwest. Bewoners moeten dan uiteraard wel hun adres of e-mailadres aan het einde van de enquête vermelden. Die gegevens worden alleen voor de verloting van de cheque gebruikt.

Uit de krant