De gemeenten op Voorne-Putten zetten een stap naar een duurzamere omgeving.
De gemeenten op Voorne-Putten zetten een stap naar een duurzamere omgeving.

Groepsaankoop Zonnepanelen van start

Gemeente 131 keer gelezen

De gemeenten op Voorne-Putten doen mee aan de groepsaankoop zonnepanelen 'SamenZonneEnergie'. Inwoners van de eilandgemeenten kunnen zich vrijblijvend inschrijven als deelnemer van de groepsaankoop. Na een veiling onder gekwalificeerde zonnepanelenleveranciers ontvangen alle geïnteresseerden een aanbod op maat.

De gemeenten op Voorne-Putten doen de groepsaankoop samen met 14 andere Zuid-Hollandse gemeenten in samenwerking met het onafhankelijke consumentencollectief iChoosr. Dit is alweer de vijfde groepsaankoop van SamenZonneEnergie in de provincie Zuid-Holland.In de gemeenten Nissewaard, Hellevoetsluis, Brielle en Westvoorne hebben inmiddels 780 huishoudens meer dan 8.563 zonnepanelen aangeschaft via SamenZonneEnergie.

Vrijblijvend inschrijven
Geïnteresseerden kunnen deelnemen aan de groepsaankoop door zich uiterlijk 11 november vrijblijvend in te schrijven via www.SamenZonneEnergie.nl. Op 12 november organiseert SamenZonneEnergie een veiling onder zonnepanelenleveranciers. De leverancier die het beste bod uitbrengt, wint de veiling en doet de deelnemers een persoonlijk aanbod. Als een deelnemer besluit om het aanbod te accepteren, dan wordt er een volledig en kwalitatief hoogwaardig zonnepanelensysteem geïnstalleerd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant