Afbeelding

Inloop Heemraadlaan/Hekelingseweg

wo 30 jan 2013, 21:00 Gemeente

Spijkenisse - Vanavond presenteerde de gemeente het Definitieve Ontwerp van de uitbreiding P+R Heemraadlaan en de aanpassingen van het kruispunt Heemraadlaan - Hekelingseweg.

De inloop vond plaats in het rayonkantoor West. Medewerkers van de gemeente waren aanwezig om de vragen van belangstellenden te beantwoorden. Het ontwerp kan ook bekeken worden via de site van de gemeente. Het plan wijkt op een aantal punten af van de bestaande bestemmingsplannen. Daarom is er een procedure gestart waarbij de plannen zes weken voor belangstellenden ter inzage liggen. De bewoners van de Hulstrand, een straat die het dichtste bij de kruising Heemraadlaan – Hekelingseweg ligt, worden op een ander moment uitgenodigd.

Het ontwerp gaat uit van 288 nieuwe P+R parkeerplaatsen. De bestaande 120 plaatsen aan de noordzijde blijven zodat in totaal ruim 400 parkeerplaatsen komen. Als de terinzagelegging succesvol afgerond is, start de gemeente met uitvoering van zowel de uitbreiding als het kruispunt. De verwachte oplevering is in maart 2014.


Uit de krant