Afbeelding
stock

Doe mee aan het koopstromenonderzoek 2021

Gemeente 703 keer gelezen

De gemeente Nissewaard nodigt inwoners uit om mee te doen aan het onderzoek naar het koopgedrag van haar inwoners. De detailhandel is de afgelopen jaar erg veranderd. Waar het online winkelen een sterke groei maakte, daalde de hoeveelheid consumenten in de winkelstraten. Gemeenten en provincies werken samen met winkeliers voor aantrekkelijke binnensteden, dorpscentra en een compleet winkelaanbod.

Koopgedrag
Begin september is er in de Randstad en Noord-Brabant een grootschalig onderzoek gestart naar het koopgedrag van consumenten. Het onderzoek laat zien waar inwoners hun boodschappen doen, winkelen, doelgerichte aankopen doen en hoe tevreden ze zijn over de verschillende aankooplocaties.

Verbeteren en versterken
Met de resultaten van het onderzoek kan het de gemeenten en provincies helpen winkelvoorzieningen te verbeteren en te versterken. Het onderzoek wordt uitgevoerd door I&O Research en bureaus BRP en BSP in opdracht van o.a. de Zuid-Holland. Volgens de planning zullen de resultaten januari 2022 te zien zijn.

Geen brief, toch meedoen!    
Sinds begin september zijn inwoners uitgenodigd voor deelname aan het onderzoek. Inwoners kunnen deelnemen door online een vragenlijst in te vullen. Heeft u geen brief ontvangen, maar wilt u toch meedoen? Dan kan dat. Tot en met 31 oktober kunnen inwoners nog meedoen door een vragenlijst in te vullen via http://www.startvragenlijst.nl/koopgedrag. Onder alle deelnemers van het onderzoek worden 100 Horeca Cadeaukaarten ter waarde van 25 euro verloot.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over het onderzoek? Ga dan naar www.kso2021.nl. Op de website vindt u een filmpje dat het onderzoek in het kort uitlegt. Voor vragen kunt u mailen naar info@kso2021.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant