Afbeelding
Foto: PR

Open dag De Leeuw van Putten

Evenement 450 keer gelezen

Spijkenisse - Op zaterdag 13 oktober tussen 11.00 en 15.00 uur opent De Leeuw van Putten haar kantoor voor haar huurders. Iedereen is welkom! Tijdens deze open dag vertellen medewerkers over hun dagelijkse werkzaamheden, en laten ze zien wat zij voor hun huurders kunnen betekenen.

Brancheorganisatie Aedes organiseert de dag van het huren, met dit jaar als thema een duurzame relatie. Een kleine 50 corporaties verspreid over het hele land nemen deel aan de dag van het huren, waaronder ook De Leeuw van Putten.

Op de open dag laten ze hun huurders zien hoe ze met duurzaamheid omgaan en wat de wooncoach voor hen kan betekenen. Ook laten ze zien waar de opzichters en woonconsulenten dagelijks mee te maken krijgen. Naast deze dagelijkse werkzaamheden denken werken ze  ook aan de toekomst. Een complexe opgave waar ze de huurders graag deelgenoot van maken.

Kortom er valt genoeg te zien en te vertellen. De Leeuw van Putten organiseert de open dag dit jaar voor het eerst en hoopt op een hoge opkomst.

 
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant