Neem je kans waar en ontmoet de prinsessen in levende lijve.
Neem je kans waar en ontmoet de prinsessen in levende lijve.
video

Spijkenisse krijgt koninklijk bezoek!

Entertainment 228 keer gelezen

Goed nieuws voor de fans van Prinsessia, want Roos, Linde, Iris, Madeliefje en Violet ruilen de prinsessenschool tijdelijk in voor de Nederlandse theaters!

Studio 100 presenteert het theaterdebuut van de succesvolle televisieserie Prinsessia. De theatershow 'Droomtroon' is op zondag 22 mei om 13.30 uur en om 16.00 uur te zien in Theater De Stoep! Na de voorstelling is er ook de mogelijkheid om de vijf prinsessen te ontmoeten en samen met hen op de foto te gaan. Trek dus je stoerste prinsenpak en mooiste prinsessenjurk aan en kom naar Theater De Stoep in Spijkenisse!

Droomtroon
Het verhaal van de theatershow gaat over een cadeau dat de prinsessen van kok Basiel krijgen, een ware droomtroon. Als je op deze troon in slaap valt, heb je de allermooiste dromen. Maar wanneer de prinsessen dit proberen, eindigen hun mooie dromen elke keer in nachtmerries… Lukt het om te achterhalen wie of wat hun dromen verstoort? En zullen zij ooit nog een keer kunnen dromen zonder nachtmerries? Dat is te beleven in deze allereerste theatershow van Prinsessia!

Kaartverkoop
Kaarten voor de show kosten
€ 19,00 en zijn te bestellen via www.theaterdestoep.nl en 0181-652222.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant