Volgende week verschijnt het debuutalbum van Too Different.
Volgende week verschijnt het debuutalbum van Too Different.

Debuut EP voor Spijkenisser Rock/Rap band Too Different

za 20 jun 2015, 12:00 Entertainment 20 keer gelezen

Spijkenisse - Op 26 juni verschijnt de debuut EP van Too Different. Het album draagt de naam 'Rebirth 'en is ook op CD verkrijgbaar in de vorm van een 'digi-sleeve' hoes. Daarnaast is het album te beluisteren en te downloaden zijn op www.toodifferent.nl

De EP heeft zeven nummers. Zes zijn de beste voormalige succesvolle demo's, die nu een geheel nieuwe jas hebben en professioneel opgenomen/gemixt en gemasterd zijn. Daarnaast staat er een nieuw nummer op.

Too Different bestaat uit Michael van der vaart (leadzang/gitaar) Eric Pinas (Rap/zang/keyboard) Hielke Bruil (zang/bas) en drummer Floris de Vvreede, Nadat de band in 2003 nog de Grote prijs van Voorne Putten won, werd het daarna stil rond de band. Eric bouwde zijn kickboxschool op en de bandleden kregen gezinsuitbreiding.In 2013 zette de oprichters van de band, Michael en Eric, de herstart in. Ze namen wat demo's op die ze online zetten. Er kwamen goede reacties en na diverse invullingen, kwamen in 2014 de originele bandleden weer bij elkaar.

Uit de krant