Kom kijken bij Disney's Frisbee Fun Special.
Kom kijken bij Disney's Frisbee Fun Special.

Endless Dog Fun presenteert: Disney's Frisbee Fun Special

Entertainment 152 keer gelezen

Spijkenisse - Net als vorig jaar worden er op het Vliegerfestival voor hondenliefhebbers dog frisbee wedstrijden gehouden met een variatie aan hondenrassen.

Naast veelal Border Collies, zijn er meer rassen te bewonderen zoals de Australian Cattle Dog, Friese Stabij, Spaanse Waterhond, Rottweiler maar ook Welsh Corgi en Groenendaeler.

Freestyle
Over de dag verspreid zullen aan de Disney's Frisbee Fun Special wedstrijd zeker 70 teams deelnemen op vier verschillende onderdelen die in totaal 168 keer gespeeld worden. Een van de onderdelen is Disney's Freestyle. In twee minuten tijd moeten kunstjes gedaan worden op muziek waarbij direct een frisbee uit de lucht gehapt moet worden door de hond. Ook zijn er drie onderdelen: Mickey Bee, Pluto Field, Cars Time Race, waar afstand werpen het belangrijkste is in het parcours. Natuurlijk moet de hond binnen de tijd vangen om punten te behalen.

Het belooft een spannende en gevarieerde dag te worden. Kom ook kijken en geniet van het spel op een van de vele bankjes langs het wedstrijdveld Wilt u meer informatie hebben dan kunt u op het Vliegerfestival de speciale frisbee informatie shop bezoeken. Wilt u nu al meer weten, kijk dan op www.endless-dog-fun.nl/2015dffs

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant