Women connected. Foto PR.
Women connected. Foto PR.

Entertainment 87 keer gelezen

Op het lijf geschreven

Achter het doorzichtige scherm kleedt een vrouw zich om. Ze maakt zich klaar voor de wereld voor de schermen. 'Het is bijna zover. Adem in adem uit. De rode jurk? Of de blauwe? De korte of de lange? Of misschien beter een broek?' Ze bekijkt zichzelf in de spiegel. 'Ach, ik ben vast niet de enige die opvalt. We gaan er gewoon een feestje van maken.'

Als je denkt dat je weet wie je bent, weet je het nog steeds niet altijd. Op het lijf geschreven is een theatervoorstelling waarin 10 vrouwen van 7 verschillende afkomsten laten zien hoe zij door het leven dansen. Ze gaan op zoek naar waarom ze zijn zoals ze zijn. Heb je daar zelf enige invloed op? Tijdens die zoektocht komen onderlinge meningsverschillen over vrouwelijkheid, huidskleur en afkomst naar boven.

'Op het lijf geschreven' wordt op zaterdag 7 maart op het podium gebracht in Wijkcentrum De Akkers. De voorstelling vormt de aftrap van Samen in Nissewaard en wordt tevens gebracht in het kader van Internationale Vrouwendag. Mannen zijn bij deze voorstelling overigens wel welkom. U bent welkom vanaf 19.30 uur. Om 20.00 uur start de voorstelling en vanaf 21.00 uur is er een afterparty.

Er zijn slechts 80 plekken beschikbaar, dus wie wil komen kijken moet zich wel aanmelden via www.actiefinnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant