Voor het eerst in Spijkenisse: de house & home fair.
Voor het eerst in Spijkenisse: de house & home fair.

Kom naar de House & Home Fair in de Boekenberg!

Entertainment 138 keer gelezen

Spijkenisse - Heeft u al kriebels voor de Huishoudbeurs? Kom dan op zondag 1 februari tussen 12.00 en 17.00 uur naar de Boekenberg voor de House & Home Fair. Dé huishoudbeurs van Spijkenisse. Een dag met alles op het gebied van wonen, huishouden, mode, verzorging, eten en drinken. Lekker dicht bij huis, vrij toegankelijk en minstens zo leuk! Leuk om te weten is dat de eerste 100 bezoekers een goedgevulde goodiebag ontvangen.

Frisse start
Onder het thema 'frisse start' maakt u kennis met diverse merken en ondernemers. Zo zijn er bekende merken als Rituals, Tupperware, Oriflame en HA-RA aanwezig, maar kunt u ook kennismaken met lokale ondernemers zoals Huize Brocante, Double M Lifestyle en Ketelbinkie Koffie. Neem voor alle deelnemers eens een kijkje op de Facebookpagina: www.facebook.com/househomefair.

Creatieve workshops
Naast het struinen langs de diverse kramen kunt u ook deelnemen aan een aantal workshops. Zo is er om 12.30 uur en 14.30 uur een workshop woondecoraties haken. Deelname kost € 2,50 per persoon. Bezoekers kunnen vanaf 12.30 uur op elk half uur deelnemen aan de workshop armbanden maken. Deelname kost € 7,50 per persoon. Entreekaarten voor deze workshops zijn verkrijgbaar bij de klantenservice in de bibliotheek of via www.deboekenberg.nl. U kunt zich nu al hiervoor opgeven.

Kinderprogramma
Ook aan de kinderen is gedacht. Zij kunnen in de Opkamer een fles versieren met diverse stoffen, linten en ander decoratiemateriaal. In de schaakruimte is een kidscorner ingericht. Hier kunnen zij meedoen aan een kleurplatenwedstrijd, een afwasborstel versieren of geschminkt worden.

Het is slechts een greep uit het programma. Bent u benieuwd naar wat er nog meer te doen is? Kom dan op zondag 1 februari naar de Boekenberg. U bent van harte welkom!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant