Noah bouwt een ark om het leven op aarde te redden. Foto: PR
Noah bouwt een ark om het leven op aarde te redden. Foto: PR

Bibliotheek draait Noah (+ VIDEO)

Entertainment 156 keer gelezen

Spijkenisse – Op donderdag 15 januari vertoont de bibliotheek Noah, de verfilming van het legendarische verhaal van Noah, die in een visioen de opdracht van God krijgt om een ark te bouwen.

De film vertelt het Bijbelverhaal van de Ark van Noach, met in de hoofdrol Russel Crowe. In een wrede wereld zonder hoop, zonder regen en zonder gewassen, die overheerst wordt door krijgsheren en hun barbaarse troepen, staat één man aan de goede kant: Noah. Hij is een strijder, magiër en genezer, maar het enige wat hij wil is vrede voor hem en zijn gezin. Elke nacht heeft hij visioenen over een eindeloze vloed, die het symbool is voor de vernietiging van al het leven. Gaandeweg begrijpt hij de boodschappen van de Schepper. Deze heeft besloten de mensheid te straffen en hen tot de laatste man te doden. Noah krijgt nog een allerlaatste kans om het leven op Aarde te redden.

De film begint om 14.00 uur en kaarten à € 5,-- zijn verkrijgbaar bij de klantenservice van de bibliotheek tijdens de service-uren en via www.deboekenberg.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant