Maters of the Universe van Judith van de Wint
Maters of the Universe van Judith van de Wint

Nieuwe expositie in The Window

Entertainment 285 keer gelezen

Spijkenisse - Zondagmiddag 18 januari om 15.00 uur wordt in Galerie The Window  aan de Hongerlandsedijk 646 in Spijkenisse de nieuwe expositie van Judith van de Wint (glaskunst) en Jef Paepen (fotografie) geopend. Deze expositie is te bekijken tot en met 1 maart.

Jef Paepen
Jef Paepen is een Belgische fotograaf. Jef drukt zijn foto's op een behoorlijk groot formaat af op uitzonderlijk zacht papier. De modellen hebben de regieaanwijzingen van de fotograaf gevolgd, en daarna heeft hij het beeld samengesteld – laag na laag. Voor wij mogen meekijken, heeft hij het allemaal gezien. Inner State. Paradoxaal genoeg hebben de foto's van Jef toch iets naturels.

Judith van de Wint
Judith van de Wint is geboren en getogen in Den Helder en houdt nog steeds van het weidse uitzicht over de zee en de eeuwig rollende golven. Dat is terug te zien in haar werk. Judith houdt van sprekende kleuren en strakke lijnen en werkt meestal met transparant glas, dat er bij elke lichtval anders uitziet, net als de zee. Haar ontwerpen zijn vaak een geabstraheerde weergave van de werkelijkheid, geïnspireerd door natuur, techniek, leven en emoties. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant